مجموعه:سلامت
تاریخ:1394/08/12
دکتر آرش بستانی در گفتوگو با ایسنا، با بیان اینکه بروز بیماری صرع در مردان و زنان یکسان است، گفت: به طور معمول از هر 200 نفر یک نفر مبتلا به بیماری صرع است.
بستانی با اشاره به شروع عمده موارد بیماری صرع از سنین کودکی و نوجوانی، گفت: عمده موارد بیماری صرع پس از چند سال به طور خود به خود بهبود مییابد، اما متاسفانه مواردی هم هستند که تا پایان عمر همراه فرد میمانند.
وی عوامل ارثی و ژنتیک را عامل موثر در بروز بیماری صرع عنوان کرد و افزود: درمان قطعی برای صرع وجود ندارد و تنها با مصرف دارو میتوان این بیماری را کنترل کرد. به گفته بستانی تمام راهکارهای درمانی از جمله طب سوزنی و انرژی درمانی و سایر درمانهای غیردارویی در درمان صرع تاثیری ندارند.
این متخصص مغز و اعصاب، استرس و بیخوابی را در تشدید بیماری صرع بسیار موثر دانست و اظهار کرد: چنانچه بیماران مبتلا به صرع داروهای خود را به موقع مصرف کرده و استرس و بیخوابی را از خود دور کنند، کنترل بهتری بر بیماری خواهند داشت و حملات صرع سراغ آنها نخواهد آمد.
بستانی در خصوص تفاوت موارد تشنج در صرع با سایر موارد تشنج و غش گفت: تشنجهای صرع معمولا در دوران کودکی و نوجوانی و بدون علت زمینهای خاصی بروز پیدا میکند.
این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه افزود: اینکه فردی به دنبال مصرف برخی داروها و سایر موارد اینچنینی دچار تشنج شود، نمیتوان آن را بیماری صرع دانست.